Schakel netwerkdetectie en bestanden delen in als u nog steeds problemen met het netwerk ondervindt. Controleer de firewallinstellingen op alle computers in het netwerk. De firewallinstellingen kunnen netwerktoegang voorkomen. Vink hier Mijn instellingen voor dit apparaat gebruiken aan. Voor de beste communicatie tussen je pc en monitor zorg je dat je de meest recente videokaart-driver installeert. Dit doe je eenvoudig door hem te updaten.

Als je een website bezoekt, download je de gegevens van die website. Maar je bent ook aan het downloaden als je je e-mails bekijkt, een film of serie kijkt via YouTube of Netflix. Hoe hoger de downloadsnelheid, hoe sneller je bestanden/film/serie/… Microsoft Systeemherstel gebruikt automatisch opgeslagen informatie om uw computer te herstellen naar een bepaald punt in het verleden. Met Microsoft Systeemherstel kunt u terugkeren naar een moment waarop de internetverbinding nog goed werkte. Raadpleeg voor meer informatie Microsoft Systeemherstel gebruiken.

  • Raadpleeg voor meer informatie Microsoft Systeemherstel gebruiken.
  • Gebruik dit hulpprogramma om de verbinding te testen en te herstellen.
  • Via de onderstaande 8 stappen pas jij de kleurinstellingen aan.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen.
  • Gebruik de volgende stappen om het recentste stuurprogramma voor uw hardware te downloaden en te installeren.

Probeer verbinding te maken met het netwerk nadat u de handelingen in de checklist hebt uitgevoerd. Controleer de lampjes op de netwerkhub. De lampjes kunnen vaak aangeven waar het verbindingsprobleem zich voordoet.

Stap 1: De Checklist Voor Netwerkverbindingen Gebruiken

Er zijn dan ook meerdere smartphones, tablets en laptops in omloop. Met dit meer intensief internetgebruik heb je Internet Maxi nodig.

Mobiele Downloaden Gegevens

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Vind je antwoord snel en makkelijk op onze klantenservice pagina. Zorg dat het beeldscherm minimaal 30 minuten aan staat.

Updates En Upgrades

Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen. Het is onduidelijk welke apparaten van het merk Huawei de upgrade naar Android 11 krijgen. Dat komt doordat Google geen zaken meer mag doen met Huawei. De Verenigden Staten hebben een handelsverbod opgelegd. En volg de aanwijzingen om te controleren op problemen. Windows Netwerkcontrole controleert of er problemen zijn.